Metalko valovita SINUS 18

Metalko valovita SINUS 18

Kritina sinus 18 je lahka pločevinasta strešna kritina, ki se lahko uporablja tudi kot fasadni oz. zidni panel.

Izdelana je iz jeklene vroče cinkane barvne pločevine. Zaradi gostote simetričnih valov je izredno močna in odporna proti vremenskim neprilikam npr. toča, sneg, veter. Primerna je za pokrivanje minimalnih naklonov od 3° pa vse do 90° in se uporablja za pokrivanje vseh vrst objektov: hiše, hale, gospodarska poslopja, lope… Kritina se izdeluje od kapa do slemena in sicer v željenih dolžinah do cm natančno, kar pomeni ,da ni nepotrebnega reznja in odpada pločevine. Njene odlike so tudi enostavna in hitra montaža. Najenostavnejša je montaža na staro podlago salonitnih plošč, saj ne potrebujemo novega lesa, prav tako je enostavna montaža na dotrajano tegulo, kjer se kritina samo položi preko obstoječe.

Kritino sinus 18 je mogoče dobiti z dodatno oblogo filca, kar preprečuje nastanek kondenza in ji obenem nudi dodatno zvočno in toplotno izolacijo.

20131009_112743-360x360Metalko valovita SINUS 18 je strešna kritina iz jeklene vroče cinkane barvne pločevine.

Kritino Metalko valovita SINUS 18  lahko dobite v večih barvnih različicah. Na voljo so Vam naslednje standardne barve: čokoladno-rjava, opečna, višnjeva, svetlo siva, temno siva.

barve_kritine_sinus18

TEŽA: 5kg/m2sinus-sestava
POKRIVNA POVRŠINA:1 m
RAZMAK MED LETVAMI:30-60 cm
NAKLON: 3 stopinje-90 stopinj